Digitaalisen ostopolun rakentaminen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Maiju Maukonen

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Rakenna digitaalinen ostopolku ja auta asiakastasi ostamaan verkossa!

80% ostoprosessista alkaa verkkoympäristöissä. Myynti verkossa ei ole aktiivista odottamista vaan proaktiivista läsnäoloa ja auttamista. Ostaminen on joskus kovan työn takana. Ostamisen prosessi voi kestää minuuteista vuosiin.  

Selviättekö te tiukassa vertailussa siitä, kuka pystyy antamaan asiakkaille eniten vastinetta rahalle ja tekemään ostamisesta helppoa ja vaivatonta? Tässä koulutuksessa Maiju Maukonen käy läpi ostamisen helpottamisen keinoja verkkoympäristössä. 

Miksi katsoa koulutus?

1. Tiedät, mitä ostamisen digitalisoituminen tarkoittaa. 

2. Hahmotat ostopolun vaiheet: 

  • Tutustumisesta harkintaan 

  • Vertailusta ostopäätökseen 

  • Ostopäätöksestä sitouttamiseen. 

3. Ymmärrät, miten voit suunnitella ostopolun, joka tukee asiakkaan ostopäätöstä. 

Koulutuksen sisältö

Ostopolun suunnittelu käytännössä
Yhteenveto ja kertauskysely

0:57


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
21 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Maiju Maukonen

Maiju Maukonen

Konseptisuunnittelija, kasvumarkkinointivalmentaja, Aava & Bang Oy

Maijun työpäivät kuluvat brändi- ja markkinointikonseptien suunnittelun sekä valmennuksen parissa. Maiju pyrkii edustamaan työssään vahvasti lue lisääasiakasnäkökulmaa sekä tunnevaikuttamista muotoilun keinoin.     Maijun vahvuudet ovatkin asiakaslähtöisessä kaupallistamisessa, kiteyttämisessä, visualisoinnissa sekä muiden innostamisessa. Hänet tekee erityisen iloiseksi se, kun pääsee vaikuttamaan ja muuttamaan ihmisten ajattelutapaa ostamisen helpottamisen näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Maukonen

Koulutuksen arviot

74 %

19 tyytyväisyys
4x
7x
7x
0x
1x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.