Digimarkkinoinnin juridiikan perusteet

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mihin juridisiin seikkoihin digimarkkinoinnissa tulee kiinnittää huomiota? Mitä digimarkkinoinnissa saa ja ei saa sanoa, ja minkälainen markkinointi katsotaan hyvän markkinatavan vastaiseksi?

Ennen oli printtiä ja katumainontaa. Nyt mainonta on siirtynyt verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin. Digitaalisilla alustoilla tapahtuvan markkinoinnin erityispiirteet muodostavat uusia ulottuvuuksia sekä ongelmia juridiikan näkökulmasta. Tämän koulutuksen avulla pystyt toteuttamaan hyvän tavan markkinointia myös diginä!
 

Digimarkkinat ovat kehittyneet nopeasti ja taustalla oleva lainsäädäntö on tärkeä tuntea ja ymmärtää, jotta voidaan markkinoida oikein ja ennaltaehkäistä tulevaisuuden riitatilanteita. Tämä koulutus on tarpeen kaikille myynti- sekä markkinointityötä tekeville henkilöille.
 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mitkä ovat markkinoinnin pelisäännöt
  • Opit, kuinka markkinoida sekä B2B puolella, että kuluttajiin kohdistuvassa markkinoinnissa 
  • Ymmärrät markkinointiin liittyvät vastuullisuusteemat ja ympäristöväittämät
  • Opit välttämään mahdolliset riitatilanteet viranomaisten ja kilpailijoiden kanssa 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Sakari Salonen

Sakari Salonen

Asianajaja, osakas, Head of IP, Castren & Snellman

Olen Castrén & Snellmanin Immateriaalioikeudet-palvelun vetäjä. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus immateriaalioikeuksien suojaamisesta, kaupallistamisesta ja puolustamisesta. lue lisääOlen kokenut oikeudenkäyntijuristi, ja olen edustanut asiakkaita vaativissa patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeuksia koskevissa loukkaustapauksissa sekä markkinointia, kuluttajansuojaa ja sopimusoikeutta koskevissa riita-asioissa. Erikoisalaani kuuluvat lisäksi työsuhdekeksintöjä, liikesalaisuuksia, tuoteväärennöksiä ja teknologiaoikeutta koskevat kysymykset. Minulla on myös vuosien kokemus immateriaalioikeuteen liittyvistä sopimusasioista, kuten lisenssi-, franchising- ja jakelusopimuksista.  Entisenä jazz-muusikkona pidän esiintymisestä, ja siksi luennoin aktiivisesti immateriaalioikeuteen liittyvistä teemoista. Olen lisäksi julkaissut lukuisia omaan alaani liittyviä artikkeleita ja kirjoitan aktiivisesti toimistomme blogitekstejä.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sakari Salonen

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Olli O.

Hyödyllistä perustietoa, hyvä kouluttaja

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö