Digimarkkinoinnin juridiikan perusteet

Kouluttajana toimii  Sakari Salonen

Sopii kuunteluun

Mihin juridisiin seikkoihin digimarkkinoinnissa tulee kiinnittää huomiota? Mitä digimarkkinoinnissa saa ja ei saa sanoa, ja minkälainen markkinointi katsotaan hyvän markkinatavan vastaiseksi? Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Ennen oli printtiä ja katumainontaa. Nyt mainonta on siirtynyt verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin. Digitaalisilla alustoilla tapahtuvan markkinoinnin erityispiirteet muodostavat uusia ulottuvuuksia sekä ongelmia juridiikan näkökulmasta. Tämän koulutuksen avulla pystyt toteuttamaan hyvän tavan markkinointia myös diginä!
 

Digimarkkinat ovat kehittyneet nopeasti ja taustalla oleva lainsäädäntö on tärkeä tuntea ja ymmärtää, jotta voidaan markkinoida oikein ja ennaltaehkäistä tulevaisuuden riitatilanteita. Tämä koulutus on tarpeen kaikille myynti- sekä markkinointityötä tekeville henkilöille.
 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mitkä ovat markkinoinnin pelisäännöt
  • Opit, kuinka markkinoida sekä B2B puolella, että kuluttajiin kohdistuvassa markkinoinnissa 
  • Ymmärrät markkinointiin liittyvät vastuullisuusteemat ja ympäristöväittämät
  • Opit välttämään mahdolliset riitatilanteet viranomaisten ja kilpailijoiden kanssa 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sakari Salonen

Asianajaja, osakas, head of ip, castren & snellman

Olen Castrén & Snellmanin Immateriaalioikeudet-palvelun vetäjä. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus immateriaalioikeuksien suojaamisesta, kaupallistamisesta ja puolustamisesta. lue lisääOlen kokenut oikeudenkäyntijuristi, ja olen edustanut asiakkaita vaativissa patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeuksia koskevissa loukkaustapauksissa sekä markkinointia, kuluttajansuojaa ja sopimusoikeutta koskevissa riita-asioissa. Erikoisalaani kuuluvat lisäksi työsuhdekeksintöjä, liikesalaisuuksia, tuoteväärennöksiä ja teknologiaoikeutta koskevat kysymykset. Minulla on myös vuosien kokemus immateriaalioikeuteen liittyvistä sopimusasioista, kuten lisenssi-, franchising- ja jakelusopimuksista.  Entisenä jazz-muusikkona pidän esiintymisestä, ja siksi luennoin aktiivisesti immateriaalioikeuteen liittyvistä teemoista. Olen lisäksi julkaissut lukuisia omaan alaani liittyviä artikkeleita ja kirjoitan aktiivisesti toimistomme blogitekstejä.

Koulutuksen arviot

100 %

2 tyytyväisyys
2x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina R.

Selkeä ja helposti seurattava, hyviä käytännön esimerkkejä.


Olli O.

Hyödyllistä perustietoa, hyvä kouluttaja

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.