Datan laatu ja tieto-ohjautuvuus

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
54 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mikä on datan laadun merkitys liiketoiminnalle? Miten tietoa hyödynnetään vaikuttavasti organisaatiossa? Entä miten määritellään hyvälaatuinen data? Katso koulutus ja ota selvää!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Tiedolla johtaminen

Tässä koulutuksessa opit, millaista on hyvä laatu ja miten se lisää mahdollisuuksia hyödyntää dataa. Saat tietoa käytännön toimista, joiden avulla laatua voidaan kehittää ja vinkkejä keinoista, jotka tukevat tieto-ohjautuvuutta eli tiedon vaikuttavaa hyödyntämistä organisaatiossasi. 

Tiedon laatuongelmat ovat hyvin tavallisia – osin siksi, että on luultu, ettei niille mitään mahda. Kyllä mahdetaan, kun tartutaan fiksusti toimeen! 

Koulutuksen avulla saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin: 

  1. Mikä on datan laadun merkitys liiketoiminnalle? 
  2. Miksi laatuongelmat ovat tavallisia? 
  3. Miten datan laadun kehittämisessä kannattaa edetä? 
  4. Mikä on teknologian ja teknisten työvälineiden merkitys laatutyölle? 
  5. Miten tiedon laatua johdetaan pitkäjänteisesti? 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden tulee työssään ymmärtää datan laatuun vaikuttavia tekijöitä ja laadun parantamisen keinoja. 

Koulutuksen sisältö

Tiedon laatu
Huono- ja hyvälaatuinen data
Miten tiedon laatua voi parantaa?
Yhteenveto ja kertauskysely

3:30


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
54 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Nina Salmenkaita

Nina Salmenkaita

Senior Knowledge Management Advisor, Aureolis Oy

Nina on liikkeenjohdon konsultoinnin ammattilainen, jolla on pitkäaikainen kokemus projektityöskentelystä, IT-palvelutuotannosta, fasilitoinnista ja lue lisääverkkoviestinnästä. Hänen erityisosaamistaan ovat muutoksen läpivienti, liiketoimintatiedon hyödyntäminen, datan laadun mittaaminen, tietoarkkitehtuuri ja palvelusuunnittelu. Nina on 20 vuoden työurallaan kerryttänyt vahvaa kokemusta organisaatioiden toiminnan tehostamisesta ja prosessien kehittämisestä. Hän on parhaimmillaan tehtävissä, joiden tavoitteena on saada strategia, teknologia ja liiketoiminnan tarpeet kohtaamaan. Nina on liiketoimintalähtöinen, analyyttinen ja innostava asiantuntija, jonka viestintätaidot ovat erinomaiset. Aureoliksessa Ninan vastuualueena on liiketoimintatiedon hallinta ja hänen erityisosaamistaan ovat tiedon laadun sekä käsitemallinnuksen aihealueet. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Nina Salmenkaita

Koulutuksen arviot

60 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.