Datalukutaidon ABC

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Hanna Pakka

Oppituntien lukumäärä:
11
Koulutuksen kokonaiskesto:
47 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä datalukutaito on? Miten kehitän datalukutaitoani? Opi datalukutaidon perusteet, ja ymmärrä paremmin modernia liiketoimintaa!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Data Visuaalinen viestintä

Datan määrä on kasvanut eksponentiaalisesti samalla, kun teknologian kehittyminen on mahdollistanut sen hyödyntämisen täysin uusilla tavoilla. Datalukutaidosta onkin tullut uusi vaatimus työelämässä. Osaamisen kehittämisen ja kouluttautumisen mahdollisuudet eivät kuitenkaan ole kehittyneet samaa tahtia.

Datalukutaito on laaja ja vaativa kokonaisuus. Olennaista on tunnistaa, millaisia toimijoita tieto-ohjautuva organisaatio edellyttää, ja miten organisaatio voi tukea työntekijöitä tietotyössä. Oman osaamisen peilaaminen vaatimuksiin ja kehityskohteiden tunnistaminen auttavat hahmottamaan omaa kehityspolkua.

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia, mitä datalukutaito on ja miten sitä voidaan suunnitellusti kehittää.

Miksi katsoa koulutus?

      1. Tiedät, mitä osa-alueita datalukutaitoon sisältyy.
      2. Hahmotat, mitä datalukutaidon osa-alueista on sovittava yhdessä organisaatiotasolla.
      3. Hahmotat, missä datalukutaidon osa-alueilla olet hyvä ja missä kaipaat kehittymistä.
      4. Ymmärrät datan laadun merkityksen.
      5. Saat vinkkejä visuaalisiin esityksiin.

Koulutuksen sisältö

Datalukutaito tutuksi
Mitä tiedolla johtaminen on?
Tunnetko datan lukutaidon osa-alueet?
Laadukas data ja visuaalisuuden voima
Yhteenveto

1:40


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
47 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hanna Pakka

Hanna Pakka

Lead Knowledge Management Advisor, Aureolis Oy

Hannalla on 20 vuoden monipuolinen kokemus tiedolla johtamisen alueelta sekä BI-järjestelmien kehittämisestä.  Hän on toiminut BI-alueen kehityshankkeissa toimitusketjun lue lisääkaikissa vaiheissa sekä asiakkaan että toimittajan roolissa. Hannan erityisosaamista on organisaation kehittäminen tieto-ohjautuvaksi. Hän on toiminut asiantuntijana lukuisissa hankkeissa, joissa on kehitetty tiedolla johtamisen strategiaa, tiekarttaa, organisaation tietoprosesseja sekä tiedonhallinnan kokonaisuutta. Hanna on tiedonhallinnan kokenut ammattilainen, jonka intohimo on auttaa asiakkaita kehittymään tieto-ohjautuviksi.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Pakka

Koulutuksen arviot

89 %

11 tyytyväisyys
6x
4x
1x
0x
0x

Liisa P.

Selkeästi esitetty asiat

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.