Copywriting viestinnän asiantuntijan työkaluna

Kouluttajana toimii  Ilona Mäki-Maukola ja Emilia Särkiniemi

Miten vangitset asiakkaan mielenkiinnon? Mistä syntyy loistava otsikko? Nappaa copywritingin tehokeinot työsi tueksi tästä koulutuksesta!

Kokonaispituus

45 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tekstien määrä lisääntyy räjähdysmäisesti, ja kilpailu asiakkaiden huomiosta käy kiivaana. 2020-luvun viestijä ei ole enää vain organisaation viestiä välittävä tiedottaja, vaan hänen roolinsa asiakkaan huomion herättäjänä ja strategisten tavoitteiden toteuttajana kasvaa jatkuvasti.   

Tässä koulutuksessa opit: 

  • hyödyntämään copywritingin menetelmiä arjen työssäsi 
  • toimimaan suunnitelmallisesti 
  • tuomaan asiakkaan kaiken viestinnän keskiöön 

Ymmärrät, mistä elementeistä muodostuu puhutteleva teksti ja miten sen avulla saadaan ohjattua asiakasta kohti haluttua toimenpidettä – olipa kyse uutiskirjeen tilaamisesta, tapahtumaan ilmoittautumisesta tai oppaan lataamisesta. 

Koulutus sopii viestinnän asiantuntijoille sekä kaikille, jotka tuottavat työssään tekstejä ja haluavat lisätä niiden vaikuttavuutta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Ilona Mäki-Maukola

Viestinnän asiantuntija, Unfair Lean Marketing Oy

Ilona on in house -viestinnästä markkinointitoimistoon hypännyt viestijä, jonka sydän sykkii sisältömarkkinoinnille. Hän innostuu erityisesti siitä, kun onnistuu kannustamaan yritykset ja asiantuntijat estradille kertomaan, mikä juuri heidän työstään tekee merkityksellistä.


Emilia Särkiniemi

Viestinnän asiantuntija, Unfair Lean Marketing Oy

Emilia on viestinnän asiantuntija, joka on työskennellyt vuosia toimittajana ja päässyt kurkistamaan erilaisten organisaatioiden sisälle. Hänellä on kyky löytää näkökulmia, joilla asioista kerrotaan kiinnostavasti ja käytännönläheisesti.  

Koulutuksen arviot

100 %

4 tyytyväisyys
4x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina R.

Erittäin hyvä ja selkeä kokonaisuus, jäi paljon hyviä pointteja talteen.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.