Copywriting viestinnän asiantuntijan työkaluna

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten vangitset asiakkaan mielenkiinnon? Mistä syntyy loistava otsikko? Nappaa copywritingin tehokeinot työsi tueksi tästä koulutuksesta!

Tekstien määrä lisääntyy räjähdysmäisesti, ja kilpailu asiakkaiden huomiosta käy kiivaana. 2020-luvun viestijä ei ole enää vain organisaation viestiä välittävä tiedottaja, vaan hänen roolinsa asiakkaan huomion herättäjänä ja strategisten tavoitteiden toteuttajana kasvaa jatkuvasti.   

Tässä koulutuksessa opit: 

  • hyödyntämään copywritingin menetelmiä arjen työssäsi 
  • toimimaan suunnitelmallisesti 
  • tuomaan asiakkaan kaiken viestinnän keskiöön 

Ymmärrät, mistä elementeistä muodostuu puhutteleva teksti ja miten sen avulla saadaan ohjattua asiakasta kohti haluttua toimenpidettä – olipa kyse uutiskirjeen tilaamisesta, tapahtumaan ilmoittautumisesta tai oppaan lataamisesta. 

Koulutus sopii viestinnän asiantuntijoille sekä kaikille, jotka tuottavat työssään tekstejä ja haluavat lisätä niiden vaikuttavuutta.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Ilona Mäki-Maukola

Ilona Mäki-Maukola

Viestinnän asiantuntija, Unfair Lean Marketing Oy

Ilona on in house -viestinnästä markkinointitoimistoon hypännyt viestijä, jonka sydän sykkii sisältömarkkinoinnille. Hän innostuu erityisesti siitä, kun lue lisääonnistuu kannustamaan yritykset ja asiantuntijat estradille kertomaan, mikä juuri heidän työstään tekee merkityksellistä.

Kaikki kouluttajan koulutukset Ilona Mäki-Maukola
Emilia Särkiniemi

Emilia Särkiniemi

Viestinnän asiantuntija, Unfair Lean Marketing Oy

Emilia on viestinnän asiantuntija, joka on työskennellyt vuosia toimittajana ja päässyt kurkistamaan erilaisten organisaatioiden sisälle. Hänellä on kyky lue lisäälöytää näkökulmia, joilla asioista kerrotaan kiinnostavasti ja käytännönläheisesti.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Emilia Särkiniemi

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
45 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö