Biohakkerin vinkit päivitettyyn etätyöpaikkaan

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Teemu Arina

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka biohakkeri suunnittelee työaikansa, pitää taukoja ja palautuu? Tässä puheenvuorossa kansainvälisesti tunnettu biohakkeri Teemu Arina kertoo, kuinka voit optimoida etätyöpäivän ja -ympäristön. Voi paremmin paitsi työssä myös vapaa-ajalla!

Minkälainen on oikeasti tehokas ja terveyttä ylläpitävä etätyöpäivä? 

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia Suomen tunnetuimmalta biohakkerilta, johdon neuvonantajalta, teknologia-asiantuntijalta ja tietokirjailijalta Teemu Arinalta, miten asiantuntijan etätyöpäivä päivitetään lopullisesti. 

Biohakkeri on oman suorituskyvyn, terveyden ja hyvinvoinnin optimoija, joka käyttää apuna tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen fysiologiasta ja biologiasta. Apuna oman sisäisen ja ulkoisen ympäristön optimoinnissa hän käyttää esimerkiksi tieteellistä ymmärrystä, mittavälineitä, ravitsemusta ja erilaisia laitteita. 

Tässä koulutuksessa käsitellään täydellisen etätyöpäivän rakentamista aamun heräämisestä aina iltarutiineihin asti. Opit käytännössä, miten biohakkeri lähestyy: 

  • ergonomiaa 
  • ajan- ja tehtävänhallintaa 
  • stressinhallintaa 
  • taukoja sekä 
  • ravitsemusta ja palautumista etätyöpisteellä tapahtuvassa työskentelyssä. 

Koulutuksessa saat kansainvälisesti tunnetulta asiantuntijalta yli 20 vuoden käytännön kokemukseen, tutkimustyöhön ja valmennustyöhön perustuvat vinkit parhaista teknologioista ja käytännöistä oman suorituskyvyn ja palautumisen optimoimiseksi. Olet tämän jälkeen valmis katsomaan omaa etätyöpistettä, välineitä ja rutiineja aivan uudesta näkökulmasta. 

Koulutus sisältää paljon vinkkejä apuvälineistä, tekniikoista ja sovelluksista, jotka auttavat sinua optimoimaan etätyöpäiväsi ja arkesi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit hallitsemaan paremmin aikaasi ja työtehtäviäsi etänä tapahtuvassa työskentelyssä. 
  2. Saat konkreettisia keinoja, joiden avulla voit nopeuttaa palautumista, ylläpitää hyvää fyysistä kuntoa ja aivojen terveyttä etätyössä. 
  3. Korjaat etätyöpisteesi sellaiseen kuntoon, että se tukee keskittymistä, suorituskykyä ja palautumista. 

Koulutuksen sisältö

Johdanto
Oman hyvinvoinnin optimointi
Yhteenveto ja kertauskysely

2:39


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
56 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Teemu Arina

Teemu Arina

Digitalisaation asiantuntija, tietokirjailija ja biohakkeri

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaation tulevaisuuteen erikoistunut tietokirjailija, puhuja ja biohakkeri. Arina on erikoistunut erityisesti työn, johtamisen, lue lisääasumisen ja terveyden tulevaisuuden avainkysymyksiin. Hän tutkii ihmisen ja koneen välistä suhdetta ja mitä se merkitsee ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta.  Teemu Arina on palkittu puhuja (Vuoden puhuja 2017, Speakersforum, Vuoden johtamiskouluttaja 2018, Turun kauppakorkeakoulu). Hän on esiintynyt mm. USA:ssa, Iso-Britanniassa, Japanissa, Venäjällä, Kiinassa ja Saksassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus- ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization”. Vuonna 2016 hänet valittiin Top 100 IT-alan vaikuttajaksi tietotekniikan ammattilaislehti Tivin toimesta. Hän on julkaissut kollegoidensa kanssa kaksi optimaalista suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia käsittelevää kirjaa: Biohakkerin käsikirjan (2016) ja Biohakkerin stressikirjan (2018). 

Kaikki kouluttajan koulutukset Teemu Arina

Koulutuksen arviot

79 %

25 tyytyväisyys
13x
4x
3x
4x
1x

Anne-Mari P.

Asiat esitettiin selkeästi ja tiivistetysti. Hyviä vinkkejä oman etätyöskentelyn tehostamiseksi.


Olli Korpinen

Tässä nyt yritetään vähän liikaa. Sama kaveri tuskin voi olla samaan aikaan ravitsemustieteiden, psykologian, tietotekniikan ja ihmisen fysiologian asiantuntija.Kari L.

Todella mielenkiintoinen ja herätti uteliaisuutta asiaa kohtaan positiivisessa mielessä!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.