B2B-myyntiprosessi takaa myynnissä onnistumisen

Kouluttajana toimii  Linda Asikainen

Helpota myyntityön arkea – tee myyntiprosessin noudattamisesta uusi lempirutiinisi!

Kokonaispituus

44 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Sujuva myyntityö on rutiineja ja prosesseja. Tylsää ehkä - mutta myyntityön onnistumisen kannalta elintärkeää! Draivi syntyy, kun päivittäinen tekeminen on kunnossa. Yksi tärkein päivittäisen menestymisen rakentaja on rullaava myyntiprosessi, jossa tiedät aina, mitä pitäisi tapahtua seuraavaksi. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi B2B-myyntiprosessi käytännön ohjeiden kautta. Koulutus antaa välineet oman myyntiprosessin rakentamiseen ja myynnissä onnistumiseen.  

Koulutuksen ohjeet ovat hyvin käytännönläheisiä, joten koulutus sopii erinomaisesti myyntiuraansa aloittaville henkilöille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan toimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.