Auttamalla ajatusjohtajaksi

Kouluttajana toimii  Pipsa Aro

Mikä on ajatusjohtaja? Miten sellaiseksi tullaan, ja miksi teidänkin kannattaisi ainakin kokeilla?

Kokonaispituus

25 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

”Ajatusjohtaja luo trendejä, tulkitsee ilmiöitä, ravistelee toimintatapoja ja antaa näkemyksensä.” (differo.fi) ”Ajatusjohtajat ovat osaavia mielipidejohtajia ja niitä asiantuntijoita, joiden luo muut menevät oppiakseen lisää alastaan.” (Thought leadership lab) Kuka ei haluaisi ostaa palveluita tällaiselta tyypiltä? Niinpä, sinustakin voi tulla oman alasi ajatusjohtaja ja voit tehdä sen auttamalla muita. Samalla luot itsellesi myönteisen henkilöbrändin, joka voi taas tuoda sinulle lisää mahdollisuuksia ja auttaa uraasi ja brändiäsi eteenpäin. 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Miten ajatusjohtajuus kasvattaa brändisi arvoa 
  • Mikä yhdistää ajatusjohtajia 
  • Miten aloitat sisällöntuotannon, joka tukee ajatusjohtajuutta 

Sisältö sopii erinomaisesti kaikille asiantuntijoille, tiiminvetäjille ja yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa vaikuttavuuttaan alallaan. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Koulutuksen arviot

86 %

7 tyytyväisyys
4x
2x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tiina R.

Paljon ajattelemisen arvoista ja hyvää asiaa. Selkeä kokonaisuus.


Ville Ferm

Ei ehkä kaikkein lähinnä itseä tämä aihe, mutta kaikki tieto on hyvästä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.