Asiantuntijan neuvottelutaidot

Opiskele yksin tai yhdessä

Kouluttajana toimii  Tommi Lindholm

Viritä neuvottelutaitosi kuntoon! Opiskele koulutus yksin tai yhdessä työparisi kanssa.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

1:06 h

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Elämäsi aikana olet todennäköisesti kohdannut useita neuvottelutilanteita – työpaikkahaastatteluista aina ystävien kanssa ravintolan valintaan. Asiantuntijan roolissa perusymmärrys hyvän neuvottelun rakennuspalikoista ja keskeisimmistä tekniikoista voi olla erittäin merkittävä etu, sillä neuvotteluissa on loppujen lopuksi kyse toiseen ihmiseen vaikuttamisesta. Hyvät neuvottelutaidot tekevät sinusta vaikuttavamman asiantuntijan.  

Opiskele yksin tai yhdessä! Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi parin kanssa. Koulutus sisältää parin kanssa suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Tämän koulutuksen jälkeen osaat:  

  • Pitää huolta neuvottelukunnostasi 
  • Valmistautua merkittävämpiin neuvotteluihin 
  • Hahmottaa neuvottelutilanteen dynamiikkaa 
  • Hyödyntää yksinkertaisia, mutta tehokkaita neuvottelutekniikoita 
  • Arvioida, miten vastapuolen päätöksentekoon on mahdollista vaikuttaa 

Koulutus soveltuu kaikille asiantuntijoille, jotka haluavat nostaa omaa vaikuttavuuttaan neuvottelutaitoja hiomalla.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tommi Lindholm

Tommi Lindholm

Tutkimusjohtaja, KTM, Brik Johtaminen Oy

Ihmismielen utelias kartoittaja Tommi vastaa viimeisimmän tutkimustiedon tuomisesta Brikin koulutuksiin.   Jo yhdeksän vuotta Tommi on tutkimusjohtajan, lue lisääkouluttajan ja tutkijan roolissa vastannut koulutusten kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta Brikin asiakkaille – tuotteistamisesta ensitapaamisen kautta aina viimeiseen kädenpuristukseen. Lisäksi Tommi toteuttaa ja kehittää asiakkaille erilaisia selvityksiä sekä osallistuu kirjojen kirjoittamiseen. Tommi on myös sertifioitu Workplace Big Five -persoonallisuusprofiilin käytössä. Tommin asiakastyö kuluu pääosin johtoryhmien, strategioiden fasilitoinnin sekä kartoitusten ja tutkimusten parissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tommi Lindholm

Koulutuksen arviot

84 %

60 tyytyväisyys
29x
19x
8x
4x
0x

Kari Hiltula

Hyvä ja asiallinen


Anna N.

Hyvä ja selkeä


Timo L.

Aivan mukaansa tempaavaa, kiinnostavaa, myyvää koulutusta.
Kiitos

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.