Asiantuntijan asiakashankinnan ABC

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Koulutus poistuu Seduosta 1.2. Katso koulutus ennen sitä!

Asiantuntijatyö on suuressa murroksessa. Siinä missä aikaisemmin oma substanssiosaaminen riitti mukavaan urakehitykseen, nykyään työelämä vaatii uudenlaisia taitoja ja uudenlaista asiantuntijaa. Yksi näistä taidoista on asiakashankintaosaaminen. Nostat arvoasi asiantuntijayrityksesi sisällä huomattavasti, jos osaat houkutella ja tuoda lisää toimeksiantoja firmallesi. 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka: 

  • keskittyä asiakashankinnassa oikeisiin asioihin 
  • päästä eroon asiantuntijoille tyypillisestä myyntipelosta 
  • tehdä asiakashankinnasta rutiini 
  • hankkia lisää toimeksiantoja asiantuntijana 

Koulutus soveltuu kaikille asiantuntijoille, jotka ovat asiakkaiden kanssa kontaktissa. Koulutus sopii myös esimiehille ja myyntipäälliköille, jotka ovat vastuussa asiantuntijapalveluiden myynnistä. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Teet itsestäsi korvaamattoman työntekijän tuomalla lisää toimeksiantoja yritykselle. 
  2. Saat selkeän tiekartan asiakashankinnan perusteiden opettelemiseen. 
  3. Vältät asiakashankinnan suurimmat virheet. 
  4. Opit päästämään irti ”myyntipelosta”. 
  5. Osaat kouluttaa tiimisi asiantuntijoita tekemään tehokkaammin asiakashankintaa.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Petteri Niemi

Petteri Niemi

OTM, KTM, Petteri Niemi Consulting

Petteri Niemi on juristi, ekonomi ja yrittäjä.     Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne lue lisääpalveluina asiantuntijayrityksille, jotka haluavat menestyä. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalveluiden myyntiä ja markkinointia, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä.    Esiintyminen, kommunikaatio ja vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että nämä taidot erottelevat parhaat asiantuntijat massasta tulevaisuudessa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Niemi

Koulutuksen arviot

93 %

6 tyytyväisyys
4x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
25 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö