Asiantuntija, näin viestit työstäsi somessa

Kouluttajana toimii  Sanna Ukkola

Sopii kuunteluun

Näy ja kuulu somessa! Nappaa parhaat vinkit asiantuntijan someviestintään ja aloita oman henkilöbrändin rakennus viimeistään nyt.

Kokonaispituus

53 min

Oppituntien lukumäärä

11

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiantuntijan pitää nykyään näkyä ja kuulua sosiaalisessa mediassa. Ajatus on kuitenkin monelle ahdistava ja herättää paljon kysymyksiä. Mistä kannattaisi aloittaa? Miten saan julkaisuistani kiinnostavia? Mitä jos teen sosiaalisessa mediassa virheitä?

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miten saat parhaat tehot irti sosiaalisen median eri kanavista, kuinka saat seuraajia ja miten koukutat heidät päivityksilläsi. Ymmärrät myös, miksi asiantuntijan ja yrityksen kannattaa näkyä sosiaalisessa mediassa sekä opit, miten alat rakentaa omaa asiantuntijan henkilöbrändiä.

Miksi katsoa koulutus?

  •   Opit, mitä hyötyä sosiaalisesta mediasta on juuri sinulle asiantuntijana.
  •   Opit, kuinka pääset parhaiten alkuun ja voitat mahdolliset somepelot.
  •   Opit loistamaan sosiaalisen median eri alustoilla.
  •   Ymmärrät, kuinka koukutat yleisösi sosiaalisessa mediassa ja saat lisää seuraajia.
  •   Tiedät, miten parhaalla tavalla välttää sosiaalisen median sudenkuopat.
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sanna Ukkola

Toimittaja, juontaja, kolumnisti

Sanna Ukkola on pitkän linjan toimittaja, joka on työskennellyt niin lehdissä kuin televisiossakin. Hänellä on 20 vuoden kokemus journalistin työstä ja median toimintatavoista. Ukkola on työskennellyt tv-toimittajana ja -juontajana muun muassa A-studiossa, Aamu-televisiossa, Pressiklubissa ja Sannikka&Ukkola-ohjelmassa ja kolumnistina Ylellä ja Iltalehdessä.

Koulutuksen arviot

83 %

16 tyytyväisyys
8x
4x
2x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Ann-Mari T.

Selkeä ja hyvin jäsennelty koulutus.


Annastiina J.

Ei minulle niinkään mitään mullistavaa.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.