Asiantuntija, näin viestit työstäsi somessa

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Näy ja kuulu somessa! Nappaa parhaat vinkit asiantuntijan someviestintään ja aloita oman henkilöbrändin rakennus viimeistään nyt.

Asiantuntijan pitää nykyään näkyä ja kuulua sosiaalisessa mediassa. Ajatus on kuitenkin monelle ahdistava ja herättää paljon kysymyksiä. Mistä kannattaisi aloittaa? Miten saan julkaisuistani kiinnostavia? Mitä jos teen sosiaalisessa mediassa virheitä?

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, miten saat parhaat tehot irti sosiaalisen median eri kanavista, kuinka saat seuraajia ja miten koukutat heidät päivityksilläsi. Ymmärrät myös, miksi asiantuntijan ja yrityksen kannattaa näkyä sosiaalisessa mediassa sekä opit, miten alat rakentaa omaa asiantuntijan henkilöbrändiä.

Miksi katsoa koulutus?

  •   Opit, mitä hyötyä sosiaalisesta mediasta on juuri sinulle asiantuntijana.
  •   Opit, kuinka pääset parhaiten alkuun ja voitat mahdolliset somepelot.
  •   Opit loistamaan sosiaalisen median eri alustoilla.
  •   Ymmärrät, kuinka koukutat yleisösi sosiaalisessa mediassa ja saat lisää seuraajia.
  •   Tiedät, miten parhaalla tavalla välttää sosiaalisen median sudenkuopat.

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Sanna Ukkola

Sanna Ukkola

Toimittaja, juontaja, kolumnisti

Sanna Ukkola on pitkän linjan toimittaja, joka on työskennellyt niin lehdissä kuin televisiossakin. Hänellä on 20 vuoden kokemus journalistin työstä ja median lue lisäätoimintatavoista. Ukkola on työskennellyt tv-toimittajana ja -juontajana muun muassa A-studiossa, Aamu-televisiossa, Pressiklubissa ja Sannikka&Ukkola-ohjelmassa ja kolumnistina Ylellä ja Iltalehdessä.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sanna Ukkola

Koulutuksen arviot

88 %

13 tyytyväisyys
8x
3x
1x
1x
0x

Ann-Mari T.

Selkeä ja hyvin jäsennelty koulutus.


Annastiina J.

Ei minulle niinkään mitään mullistavaa.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
11
Koulutuksen kokonaiskesto:
53 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö