Asiakkuuksien johtaminen

Kouluttajana toimii  Mika Rautiainen

Miten huomioit asiakkuuksien johtamisessa sisä- ja ulkopelin eli sekä oman tiimin että asiakkaan näkökulman?

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

18 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakkuuksien johtaminen ei ole yksilölaji, vaan se vaatii usean henkilön panosta. Valitettavan usein kuitenkin vain yhtä henkilöä (KAM, asiakkuuspäällikkö, Customer Lead) mitataan asiakkuuden johtamisesta ja kasvattamisesta. 

Tässä koulutuksessa pureudutaan asiakkuuden johtamisen perusteemoihin pohtimalla oman tiimin johtamista (sisäpeli) ja toisaalta tutkimalla aihetta asiakkaan näkökulmasta (ulkopeli). Luvassa ei ole rakettitiedettä tai tajuntaa räjäyttävää totuutta, vaan vuosien kokemuksen, tutkimusten ja käytännön muovaamaa näkemystä asiakkuuksien johtamisen arjesta. 

Koulutus sopii kaikille asiakkuuksien johtamisen kanssa kipuileville. Katso sisältö, arvioi ja ota käyttöön tai unohda jos et allekirjoita näkemyksiä. ”Saa käyttää muttei ole pakko!” 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mika Rautiainen

Mika Rautiainen

Founder, CEO, Funnel 2.0 Oy

Mika Rautiainen on tutkimus- ja konsulttitalo Funnel 2.0 Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus myynnin johtamisesta sekä lue lisäävalmentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, B2B-asiakaskokemuksesta ja B2B-asiakasymmärryksestä. Mika on perehtynyt asiakasymmärryksen hyödyntämiseen myynnissä ja asiakkuuksien johtamisessa. Valmennuksissaan hän ei halua opettaa, vaan pyrkii oivalluttamaan osallistujat tarkastelemaan tuttujakin teemoja uusista näkökulmista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Rautiainen

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

Lasse V.

Selkeää ja ymmärrettävää luennointia.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.