Asiakasvuorovaikutus digitaalisissa kanavissa

Kouluttajana toimii  Maiju Ranta

Sopii kuunteluun

Tietoa siirtyy ja tilanteita hoidetaan diginä, mutta kaiken keskiössä on silti inhimillinen vuorovaikutus.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

38 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakkaita kohdataan yhä enemmän digitaalisissa kanavissa. Tietoa siirtyy ja tilanteita hoidetaan kirjoittamalla. Millaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja tarvitaan esimerkiksi sähköposti- ja chat-viestinnässä? 
 

Tästä koulutuksesta saat 

  • Valmiuksia hoitaa asiakastilanteita laadukkaammin ja tehokkaammin diginä 

  • Vinkkejä digitaalisten vuorovaikutustilanteiden haasteisiin  

  • Apua viestintätaitojesi parantamiseen  

Koulutus sopii asiakasrajapinnassa toimiville sekä kaikille, jotka viestivät työssään digitaalisissa kanavissa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Maiju Ranta

Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on lue lisääteknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Ranta

Koulutuksen arviot

86 %

7 tyytyväisyys
3x
3x
1x
0x
0x

Tuija M.

Hyvä koulutus!


Jaleh Ashtiani

Yllättävän paljon hyviä vinkkejä, ehkä nimenomaan sen takia kun on helposti itsestään selviä OLETUKSIA kirjallisesta viestinnästä.


Saikka Jussila

Eritäin selkeä ja helposti kuunneltava puhetyyli.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.