Asiakashankinta: Miten koputat virtuaaliseen oveen?

Kouluttajana toimii  Paula Ruohoranta

Prospektilista laadittu - entä sitten? Miten suunnittelet ja toteutat yhteydenottoja, jotka puhuttelevat kohderyhmääsi ja avaavat ovia?

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Usein prospektointi on enemmän satunnaista kuin suunniteltua, mikä johtaa laihoihin tuloksiin. Tämän lisäksi keskustelun avaaminen on haasteellista. Sähköpostiin on helppo olla vastaamatta. Kylmäsoittelu on kuulemma kuollut. 

Mistä tietää, milloin on oikea aika koputtaa prospektin virtuaaliseen oveen? Miten saada ovia aukeamaan? Korvaako asiakashankinnassa määrä laadun?  

Näitä kysymyksiä käymme läpi tässä koulutuksessa. Koulutuksen käytännölliset esimerkit soveltuvat jokaiselle ratkaisumyyjälle läpi toimialojen. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Paula Ruohoranta

Head of Sales, XMLdation

Paula on työskennellyt myynnin parissa lähes 20 vuotta, joista noin puolet Lontoossa. Oman uran hän on rakentanut finanssi- ja fintech-alalla, mutta on mentoroinut erikokoisia kasvuyrityksiä läpi toimialojen. Näiden lisäksi Paula auttaa naisia valmistautumaan palkkaneuvotteluihin ja myymään oman osaamisensa. 

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.