Lisää arvoa asiakkuuksiin!

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:10 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten kasvatat asiakkuuden kumppanuudeksi? Poimi vinkit Key Account -myyntiprosessin johtamiseen tästä koulutuksesta!

Key Account Management ei välttämättä ole New Business -myyntiä helpompaa! Laadukas KA-myynti vie aikaa – se vaatii asiakkuuksien strategista johtamista ja selkeän prosessin. On myös tärkeää, että Key Account Manager keskittyy tittelinsä mukaiseen tekemiseen eikä tee ohessa esimerkiksi uusasiakashankintaa. 

Tässä koulutuksessa Jani Ojala käy läpi KA-myynnin prosessin, jonka avulla voit syventää asiakkuuksista kumppanuuksia. Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja: 

  • KA-myynnin prosessi – suunnittelu ja johtaminen 
  • Asiakkuuksien nykytilan arviointi ja luokittelu 
  • Tyypilliset sudenkuopat Key Account Managerin työssä 
  • KA-mittarointi 
  • Key Account Managerin ominaisuudet, jotka saavat asiakkaan luottamaan sinuun 

Koulutus sopii KAM-myynnistä vastaaville ja erityisesti KAM-myyntityötä suunnittelevalle ja johtavalle henkilölle 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jani Ojala

Jani Ojala

Sales & Marketing Director, Partner, New Business Office

Jani toimii Sales & Marketing Directorina ja partnerina myynnin konsultointiin ja myyntiprosessin ulkoistamiseen erikoistuneessa New Business Officessa. Janilla on 20 lue lisäävuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta: kaikki ovelta ovelle -myynnistä kansainväliseen kauppaan on koettu. Kaikki Janin koulutuksissa saarnattu perustuu 99% käytännön kokemuksiin. Janin teesejä ovat: “Ainoastaan teoriaan keskittyminen on pelokkaita varten” ja “Ratkaisumyynti on asiakkaan auttamista kohti oikeita ratkaisuita”. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jani Ojala

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.