Arvot ja niiden eläminen todeksi yrityksen arjessa

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten määritellä yrityksen arvot ja muuttaa ne huoneentaulusta todelliseksi toiminnaksi? Miten arvot ja yrityksen brändi linkittyvät toisiinsa?

Kun ei mitään muuta keksitä, niin suomalainen liiketoimintakonsultti laittaa henkilöstön jumppaamaan arvoja. Yleensä saadaan sikermä laatusanoja, jotka puristamalla jokainen ansaitsee pääsyn kickoff-juhlaan.  

Todelliset arvot taas eletään todeksi arjessa, kohtaamisissa ja palavereissa. Jos visio antaa suunnan, arvot kertovat reitin mitä pitkin sinne mennään.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät, mitä arvoilla tarkoitetaan 
  • Saat vinkkejä, miten arvot voidaan tuoda osaksi yrityskulttuuria ja elää sitä kautta todeksi 
  • Opit, miten yrityksen arvot ja brändi linkittyvät toisiinsa 

Tämä koulutus auttaa sinua muuttamaan arvot oikeaksi käytännölliseksi toiminnaksi. Ymmärrät, miten yrityskulttuurin pitää elää arvot todeksi! 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mikko Kalliola

Mikko Kalliola

Luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin.     Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta lue lisääomaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita, joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!".    Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Mikko on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen.    Mikko on tunnettu yhtenä Aava & Bang Oy:n perustajista ja luovana johtajana, Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Speakersforumin puhujana, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Mikko Kalliola

Koulutuksen arviot

85 %

8 tyytyväisyys
4x
3x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
13 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö