Arvon viestiminen asiakkaalle

Kouluttajana toimii  Mika Rautiainen

Ota haltuun tehokas kaava, jonka avulla viestit palvelusi arvon asiakkaalle!

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jotta myyjä voi viestiä palvelunsa tai tuotteensa luomaa arvoa asiakkaalleen, täytyy ensin ymmärtää, mikä palvelun ominaisuus tuottaa juuri tälle asiakkaalle arvoa. 

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille palveluiden myyntiä tekeville. Koulutuksen tarkoituksena on haastaa myyjiä pohtimaan omaa tapaansa viestiä tarjoamansa ratkaisun arvosta. Koulutuksessa keskitytään arvon viestimiseen yksinkertaisen VAIKUTA – EROTTAUDU – VAHVISTA -kaavan avulla. 

Jos tiedät osaavasi viestiä ja myydä arvoa asiakkaallesi, ei tämä koulutus ole sinua varten. Jos taas haluat oivaltaa jotain uutta myymisestä ja arvon viestimisestä, kannattaa osallistua tähän koulutukseen! 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Rautiainen

Founder, CEO, Funnel 2.0 Oy

Mika Rautiainen on tutkimus- ja konsulttitalo Funnel 2.0 Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus myynnin johtamisesta sekä valmentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, B2B-asiakaskokemuksesta ja B2B-asiakasymmärryksestä. Mika on perehtynyt asiakasymmärryksen hyödyntämiseen myynnissä ja asiakkuuksien johtamisessa. Valmennuksissaan hän ei halua opettaa, vaan pyrkii oivalluttamaan osallistujat tarkastelemaan tuttujakin teemoja uusista näkökulmista. 

Koulutuksen arviot

85 %

4 tyytyväisyys
1x
3x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.