Arjen oppimismuotoilu

Kouluttajana toimii  Hanna Siefen

Osaamisen kehittäminen on supervoima! No ei ehkä ihan, mutta oppiminen on taito, jota kannattaa vahvistaa. Työelämässä tämä tarkoittaa muutakin, kuin koulutussuunnittelua. Koko kuvaus

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miten osaamisen kehittäminen eroaa koulutussuunnittelusta? Kuinka voit luoda työyhteisöön rakenteita, jotka tukevat arkista, työntekijälähtöistä oppimista? Ihminen on luotu oppimaan, ja työntekijä oppii työssään jatkuvasti – kunhan siihen annetaan mahdollisuus.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät... 

  • Miten tunnistat erilaisia oppimisen tapoja 
  • Miten herättää uteliaisuuden taito työyhteisössäsi 
  • Kuinka varmistaa, että tiedon jakaminen toimii tiimissäsi 

Tämä koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia oppimaan arjessa. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiiminvetäjät ja esihenkilöt. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Hanna Siefen

Oppimisen asiantuntija

Hanna Siefen on psykologi ja oppimisen asiantuntija. Hän on erikoistunut oppimisen psykologiaan ja on valmentanut tuhansia ihmisiä kehittämään asiantuntemustaan ja itsetuntemustaan. 

Elokuussa 2021 ilmestyi Hannan kirjoittama tietokirja Uteliaisuuden taito - Kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää (Tuuma-kustannus). Hanna tuottaa myös suosittua Oppimisen psykologia -podcastia. 

Koulutuksen arviot

60 %

10 tyytyväisyys
1x
4x
1x
2x
2x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Keijo K.

Innostava kouluttaja

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.