Arjen oppimismuotoilu

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Osaamisen kehittäminen on supervoima! No ei ehkä ihan, mutta oppiminen on taito, jota kannattaa vahvistaa. Työelämässä tämä tarkoittaa muutakin, kuin koulutussuunnittelua.

Miten osaamisen kehittäminen eroaa koulutussuunnittelusta? Kuinka voit luoda työyhteisöön rakenteita, jotka tukevat arkista, työntekijälähtöistä oppimista? Ihminen on luotu oppimaan, ja työntekijä oppii työssään jatkuvasti – kunhan siihen annetaan mahdollisuus.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät... 

  • Miten tunnistat erilaisia oppimisen tapoja 
  • Miten herättää uteliaisuuden taito työyhteisössäsi 
  • Kuinka varmistaa, että tiedon jakaminen toimii tiimissäsi 

Tämä koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia oppimaan arjessa. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiiminvetäjät ja esihenkilöt. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hanna Siefen

Hanna Siefen

Oppimisen asiantuntija

Hanna Siefen on psykologi ja oppimisen asiantuntija. Hän on erikoistunut oppimisen psykologiaan ja on valmentanut tuhansia ihmisiä kehittämään asiantuntemustaan ja lue lisääitsetuntemustaan.  Elokuussa 2021 ilmestyi Hannan kirjoittama tietokirja Uteliaisuuden taito - Kun oppiminen on tietämistä tärkeämpää (Tuuma-kustannus). Hanna tuottaa myös suosittua Oppimisen psykologia -podcastia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanna Siefen

Koulutuksen arviot

60 %

8 tyytyväisyys
1x
3x
1x
1x
2x

Keijo K.

Innostava kouluttaja

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.