Alaikäisiin kohdistuvan markkinoinnin periaatteet

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä alaikäisille markkinoinnissa ja myynnissä tulee huomioida? Miten vältät tavallisimmat sudenkuopat?

Alaikäiset pääsevät käsiksi nykyään melkeinpä mihin vain markkinointimateriaaliin. Siksi on tärkeää, että otetaan huomioon alaikäisten kehitystaso ja herkkyys verrattuna aikuiseen kohderyhmään. Myyjällä ja mainostajalla on vastuu siitä, että alaikäisen eritysasema ja yhteiskunnan yleiset arvot otetaan markkinoinnissa huomioon. 

Alaikäisiin kohdistuvaa markkinointia arvioidaan muuta markkinointia tiukemmin. Koulutuksen avulla pystyt paremmin ennakoivasti ottamaan huomioon riskit, mitä liittyy alaikäisille markkinointiin. Pystyt myös paremmin arvioimaan mitkä menettelyt ovat sallittuja ja mitkä eivät. 

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan: 

  • Mitä alaikäisille markkinoinnissa ja myynnissä tulee huomioida?  
  • Miten vältät tavallisimmat sudenkuopat? 

Koulutus sopii markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille sekä aihealueesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Nea Welling

Nea Welling

Senior Legal Counsel, Vestra Advisors Oy

Kaikki kouluttajan koulutukset Nea Welling

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
44 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö