Alaikäisiin kohdistuvan markkinoinnin periaatteet

Kouluttajana toimii  Nea Welling

Sopii kuunteluun

Mitä alaikäisille markkinoinnissa ja myynnissä tulee huomioida? Miten vältät tavallisimmat sudenkuopat?

Kokonaispituus

44 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Alaikäiset pääsevät käsiksi nykyään melkeinpä mihin vain markkinointimateriaaliin. Siksi on tärkeää, että otetaan huomioon alaikäisten kehitystaso ja herkkyys verrattuna aikuiseen kohderyhmään. Myyjällä ja mainostajalla on vastuu siitä, että alaikäisen eritysasema ja yhteiskunnan yleiset arvot otetaan markkinoinnissa huomioon. 

Alaikäisiin kohdistuvaa markkinointia arvioidaan muuta markkinointia tiukemmin. Koulutuksen avulla pystyt paremmin ennakoivasti ottamaan huomioon riskit, mitä liittyy alaikäisille markkinointiin. Pystyt myös paremmin arvioimaan mitkä menettelyt ovat sallittuja ja mitkä eivät. 

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan: 

  • Mitä alaikäisille markkinoinnissa ja myynnissä tulee huomioida?  
  • Miten vältät tavallisimmat sudenkuopat? 

Koulutus sopii markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille sekä aihealueesta kiinnostuneille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Nea Welling

Senior Legal Counsel, Vestra Advisors Oy

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.