Ajattele viestintäsuunnitelma uusiksi
Kouluttajana toimii Jenni Vuorio
Menestyvän organisaation toiminta on tavoitteellista, ja niin pitää olla sen viestinnänkin. Miten lisäät viestinnän suunnitelmallisuutta?
Työelämässä puhutaan liian usein toimenpiteistä, kun pitäisi keskustella tavoitteista. Viestinnässä on merkittävä määrä erilaisia tapoja, joilla voidaan päästä samaan lopputulokseen, kunhan vain on yhteinen näkemys siitä, mitä tavoitellaan. Onko toiveissa muuttaa jonkin sidosryhmän toimintaa tai asennetta? Vai kasvatetaanko organisaation tunnettuutta?
Strategista ymmärrystä pitää seurata suunnitelmallinen toteutus. Suunnitelmallisuus luo rakenteen viestinnän johtamiseen. Suunnitelma tekee viestintää ymmärrettäväksi myös muille kuin viestijöille ja auttaa arvioimaan tarvittavia resursseja. Lisäksi se helpottaa viestittävien teemojen ja toimenpiteiden priorisointia.
Viestinnän suunnittelussa kannattaa nähdä vaivaa sopivien tapojen löytämiseksi, välttää päällekkäistä suunnittelua ja kiinnittää viestinnän suunnittelu ja raportointi muutoinkin organisaatiossa käytössä olevaan rytmiin. Tässä koulutuksessa käydään läpi erilaisia tapoja ja työkaluja, jotka auttavat suunnittelemaan viestintää strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla.
Koulutuksen sisältö
10 oppituntia · 50min
Avaa kaikki luvut Sulje kaikki luvut
Ktm, hr- ja viestintäjohtaja, nobina oy
Jenni Vuorio on joukkoliikenneyhtiö Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Hänellä on 15 vuoden työkokemus … lue lisäämonipuolisista viestinnän, HR:n ja muutosjohtamisen kehittämistehtävistä eri toimialoilla niin konsulttina kuin in house -rooleissa. Vuorion vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen johtamis- ja työyhteisöviestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla.
Koulutuksen arviot
80 %
Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu
Tämä luennoitsija on hieman puuduttava aiempiin verrattuna, vaikka aihe on todella tärkeä.
Onko 4.s kysymyksessä joku virhe kun kysyy kahdessa kohtaa "negatiivista mediahuomioo"