Ajattele viestintäsuunnitelma uusiksi

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
50 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Menestyvän organisaation toiminta on tavoitteellista, ja niin pitää olla sen viestinnänkin. Miten lisäät viestinnän suunnitelmallisuutta?

Opi seuraavia taitoja

Työelämässä puhutaan liian usein toimenpiteistä, kun pitäisi keskustella tavoitteista. Viestinnässä on merkittävä määrä erilaisia tapoja, joilla voidaan päästä samaan lopputulokseen, kunhan vain on yhteinen näkemys siitä, mitä tavoitellaan. Onko toiveissa muuttaa jonkin sidosryhmän toimintaa tai asennetta? Vai kasvatetaanko organisaation tunnettuutta? 

Strategista ymmärrystä pitää seurata suunnitelmallinen toteutus. Suunnitelmallisuus luo rakenteen viestinnän johtamiseen. Suunnitelma tekee viestintää ymmärrettäväksi myös muille kuin viestijöille ja auttaa arvioimaan tarvittavia resursseja. Lisäksi se helpottaa viestittävien teemojen ja toimenpiteiden priorisointia.  

Viestinnän suunnittelussa kannattaa nähdä vaivaa sopivien tapojen löytämiseksi, välttää päällekkäistä suunnittelua ja kiinnittää viestinnän suunnittelu ja raportointi muutoinkin organisaatiossa käytössä olevaan rytmiin. Tässä koulutuksessa käydään läpi erilaisia tapoja ja työkaluja, jotka auttavat suunnittelemaan viestintää strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jenni Vuorio

Jenni Vuorio

KTM, HR- ja viestintäjohtaja, Nobina Oy

Jenni Vuorio on joukkoliikenneyhtiö Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja sekä johtoryhmän jäsen. Hänellä on 15 vuoden työkokemus lue lisäämonipuolisista viestinnän, HR:n ja muutosjohtamisen kehittämistehtävistä eri toimialoilla niin konsulttina kuin in house -rooleissa. Vuorion vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen johtamis- ja työyhteisöviestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jenni Vuorio

Koulutuksen arviot

77 %

6 tyytyväisyys
1x
3x
2x
0x
0x

Ville Ferm

Tämä luennoitsija on hieman puuduttava aiempiin verrattuna, vaikka aihe on todella tärkeä.


Igor Parri

Onko 4.s kysymyksessä joku virhe kun kysyy kahdessa kohtaa "negatiivista mediahuomioo"

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.