Aie- ja esisopimukset

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Sopii kuunteluun

Mikä on aie- ja esisopimusten merkitys liike-elämässä ja mitä niiden kohdalla tulee ottaa huomioon?

Kokonaispituus

34 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Liike-elämässä käytetään paljon aie- ja esisopimuksia, mutta ihan aina ei välttämättä ymmärretä, mikä niiden luonne ja sitovuus on ja voiko niihin liittyä myös vastuita.  

Koulutuksessa käydään läpi mm.: 

  • aie- ja esisopimusten luonne ja tarkoitus 
  • niiden keskeinen sisältö ja sitovuus 
  • niihin liittyviä riskejä ja vastuita 

Koulutus sopii kaikille liike-elämässä toimiville, jotka työssään käsittelevät sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin joko myyjän tai ostajan roolissa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.