7 steppiä sisältömörön taltuttamiseen

Kouluttajana toimii  Pipsa Aro

Iik! Vaaniiko sisältömörkö sinuakin? Onko vaikeaa aloittaa sisällöntuotanto, vaikka ehkä mieli tekisikin? Ei hätää - näillä vinkeillä otat kanavat haltuun Koko kuvaus

Kokonaispituus

59 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Oletko oman alasi asiantuntija ja halunnut ottaa eri alustat haltuun jo pitkään, mutta sisältömörkö pelottelee harteilla? Näetkö, kuinka muut ottavat tilan itselleen ja saavat sitä kautta myös itseäsi kiinnostavia mahdollisuuksia? Tiedämme hyvin, mistä on kyse ja tästä koulutuksesta saatkin nyt konkreettisia ja simppeleitä vinkkejä, kuinka otat sisältömörköä sarvista kiinni, taltutat sen ja saat äänesi kuuluviin! 

Tämä koulutus tarjoaa: 

  • Konkreettisia harjoituksia, joilla pääset sisällöntuotannossa haltuun  
  • Apua ja tsemppiä sisällöntuotannon aloittamiseen 
  • Apua äänesi vahvistamiseen kanavissa 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille alasta riippumatta, myös vasta asiantuntijapolkunsa alussa oleville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Koulutuksen arviot

95 %

4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Aija K.

Todella mielenkiintoinen, inspiroiva ja helposti lähestyttävä koulutus.


Tiina R.

paljon hyviä ideoita, kiitos Pipsa! :)


Marja Turunen

Pipsa on ennestään tuttu LinkedInistä. Hän on hyvin energinen ja asiantunteva kouluttaja.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.