7 steppiä sisältömörön taltuttamiseen

Mitä opit tässä koulutuksessa

Iik! Vaaniiko sisältömörkö sinuakin? Onko vaikeaa aloittaa sisällöntuotanto, vaikka ehkä mieli tekisikin? Ei hätää - näillä vinkeillä otat kanavat haltuun

Oletko oman alasi asiantuntija ja halunnut ottaa eri alustat haltuun jo pitkään, mutta sisältömörkö pelottelee harteilla? Näetkö, kuinka muut ottavat tilan itselleen ja saavat sitä kautta myös itseäsi kiinnostavia mahdollisuuksia? Tiedämme hyvin, mistä on kyse ja tästä koulutuksesta saatkin nyt konkreettisia ja simppeleitä vinkkejä, kuinka otat sisältömörköä sarvista kiinni, taltutat sen ja saat äänesi kuuluviin! 

Tämä koulutus tarjoaa: 

  • Konkreettisia harjoituksia, joilla pääset sisällöntuotannossa haltuun  
  • Apua ja tsemppiä sisällöntuotannon aloittamiseen 
  • Apua äänesi vahvistamiseen kanavissa 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille alasta riippumatta, myös vasta asiantuntijapolkunsa alussa oleville. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Marja Turunen

Pipsa on ennestään tuttu LinkedInistä. Hän on hyvin energinen ja asiantunteva kouluttaja.


Ville Ferm

Mielenkiintoinen asia. Energinen kouluttaja iso plus.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
59 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö