5 fasilitointikeinoa palaverien tehostamiseen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Mirjami Sipponen-Damonte

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Oletko joskus osallistunut tehottomaan tai jopa turhaan palaveriin? Tai oletko pohtinut, miten palaverista voisi saada enemmän irti? Ota haltuun viisi vinkkiä, joilla sujuvoitat palaverien kulkua ja varmistat halutun lopputuloksen!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Ajanhallinta Fasilitointi

Tee palavereista voimavara! 

Tutkimusten mukaan työelämässä olevat suomalaiset kuluttavat turhissa tai tehottomissa palavereissa keskimäärin noin kaksi tuntia viikossa. Tämä vastaa 100 hengen organisaatiossa noin miljoonan euron vuosittaista hintalappua. Mitä kaikkea muuta tuolla ajalla ja rahalla voisikaan tehdä! 

Sen lisäksi, että tehottomat tai turhat palaverit syövät arvokasta työaikaa, ne turhauttavat, aiheuttavat epäselvyyttä ja vaikuttavat työmotivaatioon. Jo pienillä korjauksilla voit varmistaa, että yhteinen aika todella käytetään hyvin ja palaveri auttaa ryhmää ja organisaatiota eteenpäin. 

Miksi katsoa koulutus?

  1. Tiedostat palaverien onnistumiseen vaikuttavat keskeisimmät tekijät. 
  2. Saat 5 konkreettista keinoa palaverien tehostamiseen. 
  3. Ota keinot käyttöön, ja saat varmuutta omaan tekemiseesi ja helpotusta ajanhallintaasi. 

Koulutuksen sisältö

Tee palavereista tehokkaampia ja sujuvampia fasilitoinnin avulla
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mirjami Sipponen-Damonte

Mirjami Sipponen-Damonte

Sertifioitu ammattifasilitaattori, Toimitusjohtaja, Xpedio Oy

Mirjami Sipponen-Damonte on Xpedion perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt fasilitoinnin ja organisaatioiden kehittämisen parissa 15  vuoden ajan lue lisääympäri Eurooppaa – Italiasta ja Suomesta käsin.    Mirjamilla on hallussaan korkeimman tason kansainvälinen fasilitoinnin sertifiointi: Certified Professional Facilitator (CPF)  | Master. Hän  on toiminut  Kansainvälisen fasilitaattoriyhdistyksen (The International Association of Facilitators) globaalin hallituksen jäsenenä, sekä Euroopan & Lähi-Idän  aluejohtajana. Vuonna 2016 Mirjami palkittiin  "Gold Facilitation Impact Award " -tunnustuksella erinomaisesta ja tuloksekkaasta fasilitoinnista.    Mirjami on myös sertifoitunut  Lego® Serious Play® -menetelmän fasilitaattori ja kokenut menetelmän valmentaja. Hän on menestyksekkääsi kehittänyt  LEGO® Serious Play® -menetelmästä sovelluksia erityisesti strategiatyöhön, asiakaskeskeisyyden kehittämiseen sekä keynote-puheenvuorojen oppien jakamiseen ja konkretisointiin.    Mirjami on omistautunut kehittämään fasilitoinnin tunnettuutta, sekä ammattifasilitoinnin taitoja. Hänen taustansa vuorovaikutustaitojen valmentajana sekä rikos- ja riita-asioiden sovittelijana vaikuttanee myös siihen, että fasilitoinnissa Mirjami kiinnittää paljon huomiota ryhmädynamiikkaan, ryhmän sisäiseen vuorovaikutukseen, konfliktien käsittelyyn, sekä psykologisen turvallisuuden luomiseen.    Huhtikussa 2020 ilmestyi Mirjamin kirjoittama  Varmuutta fasilitointiin  -kirja, Alma Talentin julkaisemana.​ 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mirjami Sipponen-Damonte

Koulutuksen arviot

89 %

13 tyytyväisyys
7x
5x
1x
0x
0x

Joni Mäkinen

Hyviä perusteita tehokkaisiin palavereihin.


Satu Tammela

Hyvä ja napakka paketti palaverikäytännöistä


Taru Lehtinen

Tiivis ja ajatuksia herättäviä pointteja parempiin kokouksiin. Sain heti ajatuksia mitä viedä käytäntöön.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.