10 vinkkiä tuloksia tuovaan sisältömarkkinointiin

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Emilia Vanhatapio

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
15 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten varmistat jatkuvan ja korkealaatuisen sisältömarkkinoinnin? Entä miten valitset oikeat markkinointikanavat? Poimi tästä sisältömarkkinoinnin 10 vinkkiä!

Sisältömarkkinoinnista puhutaan paljon, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Kyse ei ole ainoastaan sisällöntuotannosta tai hienoista kuvista, vaan aidosti strategisesta, suunnitelmallisesta ja säännöllisestä tekemisestä. Sisältömarkkinoinnin asiantuntija Emilia Vanhatapio jakaa tässä koulutuksessa 10 konkreettista vinkkiä, joiden avulla pääset sisältömarkkinoinnin maailmaan ja saat tuloksia tekemästäsi työstä.

Miksi katsoa koulutus?

  1. Saat kymmenen konkreettista vinkkiä, kuinka voit suunnitelmallisen sisältömarkkinoinnin avulla rakentaa brändiä.
  2. Opit, miten voit parantaa tunnettuutta, sitouttaa yleisöä ja saada oikeanlaisia liidejä.
  3. Saat ideoita erilaisten tekstisisältöjen (sosiaalinen media, blogit, referenssitarinat, oppaat) tuottamiseen.

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

10 vinkkiä tuloksia tuovaan sisältömarkkinointiin
Koulutuksen kokonaiskesto
15 min
Emilia Vanhatapio

Emilia Vanhatapio

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Emilia Vanhatapio työskentelee Aava & Bangilla sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. Hän innostuu sykähdyttävistä sisällöistä ja timanttisista lue lisäätarinoista, jotka onnistuvat puhuttelemaan asiakkaita ja heidän asiakkaitaan juuri oikealla tavalla - olipa kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai yksittäinen sisältö aina blogikirjoituksista somepäivityksiin.   Emilialla on monien vuosien kokemus erilaisten sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Jokapäiväisessä työssään hän vastaa useiden eri alojen yritysten sisältömarkkinoinnista sekä rakentaa asiakkailleen sisältö- ja markkinointisuunnitelmia. Emilia innostuu suuresti valmentamisesta ja onkin ollut jakamassa parhaita salaisuuksiaan vaikuttavien ja tuloksia tuovien sisältöjen tekemiseen useille markkinoinnin tekijöille ja yrityksille.

Kaikki kouluttajan koulutukset Emilia Vanhatapio

Koulutuksen arviot

96 %

9 tyytyväisyys
7x
2x
0x
0x
0x

Iida V.

Selkeä ja hyvä koulutus.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.