10 vinkkiä tuloksia tuovaan sisältömarkkinointiin

Kouluttajana toimii  Emilia Vanhatapio

Miten varmistat jatkuvan ja korkealaatuisen sisältömarkkinoinnin? Entä miten valitset oikeat markkinointikanavat? Poimi tästä sisältömarkkinoinnin 10 vinkkiä! Koko kuvaus

Kokonaispituus

15 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Sisältömarkkinoinnista puhutaan paljon, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Kyse ei ole ainoastaan sisällöntuotannosta tai hienoista kuvista, vaan aidosti strategisesta, suunnitelmallisesta ja säännöllisestä tekemisestä. Sisältömarkkinoinnin asiantuntija Emilia Vanhatapio jakaa tässä koulutuksessa 10 konkreettista vinkkiä, joiden avulla pääset sisältömarkkinoinnin maailmaan ja saat tuloksia tekemästäsi työstä.

Miksi katsoa koulutus?

  • Saat kymmenen konkreettista vinkkiä, kuinka voit suunnitelmallisen sisältömarkkinoinnin avulla rakentaa brändiä.
  • Opit, miten voit parantaa tunnettuutta, sitouttaa yleisöä ja saada oikeanlaisia liidejä.
  • Saat ideoita erilaisten tekstisisältöjen (sosiaalinen media, blogit, referenssitarinat, oppaat) tuottamiseen.
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Emilia Vanhatapio

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, Aava & Bang Oy

Emilia Vanhatapio työskentelee Aava & Bangilla sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. Hän innostuu sykähdyttävistä sisällöistä ja timanttisista tarinoista, jotka onnistuvat puhuttelemaan asiakkaita ja heidän asiakkaitaan juuri oikealla tavalla - olipa kyseessä sitten isompi kokonaisuus tai yksittäinen sisältö aina blogikirjoituksista somepäivityksiin.

Emilialla on monien vuosien kokemus erilaisten sisältöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Jokapäiväisessä työssään hän vastaa useiden eri alojen yritysten sisältömarkkinoinnista sekä rakentaa asiakkailleen sisältö- ja markkinointisuunnitelmia. Emilia innostuu suuresti valmentamisesta ja onkin ollut jakamassa parhaita salaisuuksiaan vaikuttavien ja tuloksia tuovien sisältöjen tekemiseen useille markkinoinnin tekijöille ja yrityksille.

Koulutuksen arviot

87 %

32 tyytyväisyys
17x
11x
3x
0x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Teija S.

nopea, lennokas, selkeä 👍


Aija K.

Hyvä ja kattava peruskoulutus sisältömarkkinointiin aloittelijalle. Virkistää myös hieman kokeneemmankin tekijän ajatuksia sisältömarkkinoinnista.


Annastiina J.

sopivan mittainen

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.