10 syytä miksi projektit epäonnistuvat

Kouluttajana toimii  Mika Purola

Mitkä ovat projektien yleisimmät sudenkuopat? Entä mitä projektipäällikkö voi tehdä välttääkseen nämä?

Kokonaispituus

56 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutuksessa esitellään 10 tyypillistä syytä projektissa epäonnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit konkreettisia vinkkejä siitä, miten ne voi välttää. 
 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Onko budjetti hyvä mittari projektin etenemiselle 

  • Miten määritellään projektin laajuus 

  • Miten osallistetaan projektin henkilöstöä 
     

 Valmennus sopii kaikille projektipäälliköille ja projektiluonteisten töiden tekijöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Purola

Senior Coach, Adapro

Mika Purola on projektijohtamisen asiantuntija, jonka tausta on kuluttajaelektroniikkateollisuuden HR- ja HRD-projektijohtotehtävissä. Mika on kerryttänyt ammattitaitoa kouluttamisesta kymmeniä vuosia, ja hän on kokenut kouluttaja, joka tietää kuinka ottaa nopeasti haltuun olosuhteiden lisäksi yleisön. 

Koulutuksen arviot

88 %

8 tyytyväisyys
3x
5x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.